(poistettu pelaaja)

Perutaan nämä treenit kun osallistujia on niin vähän.

Katja, profiilikuva

Hei,

Airisto Regatta lähestyy, toivottavasti mahdollisimman moni tulee kisaamaan kotikisoihin!

Voitte ilmoittautua kisaan itse täältä

Muistattehan jättää maksun maksamatta, kotikisa on tepsiläisille maksuton :)

Tarvitsisimme kisaan vielä järjestäjiä, pe-su Holmbergin Petrin seuraksi Optiradalle poijuveneeseen, opti-kadettiradalle lauantaina ja sunnuntaina sekä poiju- että maali/lähtöalukselle. Aitiopaikat seurata kisoja :), aiempaa kokemusta ei tarvita. Ilmoitathan pikaisesti minulle mikäli pääset mukaan!

Opteille tehdään ennen kisaa myös varustetarkastukset ja niihin tarvitsemme myös henkilöitä tarkastuksia tekemään. Ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin niitä tehnyt, saat briiffauksen rannassa. Varustetarkastusajat ovat torstaina 8.8. klo 18-20 ja perjantaina 9-11 & 18-20 sekä lauantaina klo 8-10. Ilmoitathan minulle, milloin pääsisit paikalle.

Samoin ajo-ohjaukseen tarvitaan apua erityisesti torstai-iltana ja perjantaina.

Hieno kisa tulossa, suurin sitten vuoden 2006 JNOMien.

kisaterveisin

Santeri

Hei,
Ursuit cupia on jo kisattu kolme keskiviikkoa. Jälleen ensiviikolla on meidän vuoro järjestää kisa ja nyt kaivataan uusia käsipareja tekemään kisaa. Tehtävät eivät ole vaikeita ja kilpailupäällikkö vastaa sekä neuvoo kaikissa asioissa.

Eli mielestäni jokaisen kisaan osallistuvan purjehtijan huoltajan tulis osallistu yhteen kisailtaan. Alla on linkki josta pääset valitsemaan itsellesi sopivan illan. Listassa on nyt vain kevätkausi ja uusi tulee kesälomien jälkeen.

Ursuit cup / Petri Holmberg 041 5446419

Katja, profiilikuva

Hei;

Ida Björkqvist myy optinsa luokan vaihdon takia. Ohessa Idan viesti.

"Optimistijollani on myynnissä. Jolla on muuten kilpavalmis, ja hyvässä kunnossa, paitsi peräsin joka ei täytä kaikki nykyisiä vaatimuksia. Jollan malli on Finessa ja jollan mukaan tulee myös kaksi purjetta.

Minulle voi ottaa yhteyttä sähköpostitse!
Parhain terveisin Ida Björkqvist , ida(piste)bjorkqvist(miuku)gmail(piste)com"

terveisin

(poistettu pelaaja)

Hei ja hyvää uutta vuotta kaikille!
Pieni muistutus näin vuoden alkuun fysiikkatreeneissä kävijöille ja vanhemmille. Treenit on tarkoitettu niille purjehtijoille jotka haluavat treenata myös talvikaudella, ne ei eivät siis ole pakollisia. Joten jos osallistumishalukkuutta ei ole, saa treenit jättää myös väliin. Treeneissä on nimittäin ollut liian paljon sähläystä, muiden häirintää ja ohjeiden noudattamista jättämistä. Tästä johtuen toivoisinkin myös vanhempien muistuttavan purjehtijoitaan siitä, miten treeneissä tulee toimia. Tästä on ollut monta kertaa puhetta treenien aikana mutta viesti ei tunnu menevän perille. Jos yksikin ryhmässä pelleilee, niin muiden treeni kärsii paljon kun ei päästä asioissa eteenpäin. Kiitos jo etukäteen!

-Aleksi-Elias Ruohonen